RESIDENTIAL DEVELOPMENT, NORTH LONDON

Our driving concept for the development of this gap site was the desire to provide an environment that would welcome and inspire its inhabitants to create a small yet thriving community. We propose a building that is secure but at the same time visually open, with green balconies and communal terrace areas for residents to engage with one another.
The two blocks are configured with spaces of play and recreation between, and a communal roof terrace is accessed via a staircase of garden levels.
Communal space and shared facilities, including a bicycle workshop and a rooftop community garden with allotments, become a catalyst for personal development and satisfaction, and can also invite interaction with the wider community.

PEABODY PALMER GARAGES 131212480_PLANS

View All

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s