ELM COURT, BERMONDSEY

This apartment in Bermondsey was re-modelled to become a series of connected open-plan spaces where the living and private areas are separated by a bespoke sliding door.

The clients, both from the creative industries of design and multimedia, were keen for the space to have a Japanese influence. This created a minimal feel which is fused with an industrial aesthetic – the materials palette includes white oiled oak flooring (supplied by Devida), blackened mild steel and concrete panels.

The interior is completed with furnishings and fittings from Pastoe, Kvadrat and Vitsoe, with lighting by Deltalight, Decode and Isamu Noguchi.

1_BEDROOM_BEDCORNER2_BEDROOM_LOOKINGINTOLIVING3_LIVING_LOOKINGTOWINDOW4_LIVING_LOOKINGINTOBEDROOM5_LIVING_FROMTABLE6_LIVING_WINDOW_ELEVATION7_DOOR_DETAIL8_KITCHEN_SHELVES

View All

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s