BRITISH COUNCIL RECEPTION & GALLERY – THE MALL, LONDON

Emulsion were the winners of an invited competition to design the new reception and gallery for The British Council, at their UK headquarters on The Mall in London. The gallery will host changing exhibitions and showcase works from the British Council Collection.

Here are some initial shots of the space shortly after handover. The beautifully intricate concrete world map was made for us by Gray Concrete.

View All

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s