BRITISH COUNCIL GALLERY & RECEPTION, LONDON

Emulsion are proud to have won an invited competition to design the new reception and gallery for The British Council, at their UK headquarters on The Mall in London. The gallery will host changing exhibitions and showcase works from the British Council Collection.

Here are some visuals of an earlier concept. The final design is currently under construction, so we’ll post more soon!

View All

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s